27 September 2012

Kulim--Putrajaya--Cameron HIghlands


Ke Putrajaya
menghadiri majlis perkahwinan
anak kepada rakan suami
posing kat masjid


otw balik
singgah tido kat Cameron Highlands


                                                    tido malam saya tak berselimut
suhu disana tak sesejuk 20 th dulu


tempat yg wajib dikunjungi
jika ke Cameron
MARDI

besarnya labu kundur
kalau imask,boleh bg kat jiran2 sekampung

dan biasalah...tiap kali datnag
mesti posing kat ladang teh

menikmati teh panas
sandwich dan karipap
dan strawberi-mesti beli

24 comments:

  1. Setelah sekian lama, teringin rasanya nak menjejak lagi ke sana... :)

    ReplyDelete
  2. kalau singgah kat Cameron mesti wajib singgah kat ladang teh n strawberry.. ;)

    ReplyDelete
  3. lama tak ke sana.. strawberi tu menggamit ke sana

    ReplyDelete
  4. salam sis. yg vogue pakai spect itam tu athilia ea? comel =)

    ReplyDelete
  5. Hmm...sy ni wlpn lemak byk..tapi malam2 tido kat CH kena berselimut jgk, hehe. Wlpn tak yah pakai sweather bagai bila kat sana...tp bila nk tido mmg kena ada selimut, tak tahan sejuk tang kaki. Nk bawak stokin mcm kelakar pulak, ngee..time berpantang aje tido pakai stokin...

    ReplyDelete
  6. tapi betullah ramai yg kata Cameroon x sesejuk dulu lagi, Bwalking smbil printing ni hehehe

    ReplyDelete
  7. Kamsiah..tengok gambar ni terus terasa nak pergi cameron highland juga, suka tengok ladang teh, cantik posing kat ladang teh tu..

    ReplyDelete
  8. Byk juga tpt disinggahi sambil pergi majlis kahwin anak member.

    ReplyDelete
  9. subahanallah..asuhai cantiknya indahnya negara kita Malaysia.Bersyukur kita kerana hidup di Malaysia..nak ke sana nanti kumpul dana, insyaallah hi taa'alah

    ReplyDelete
  10. pemanasan global dah dirasai..tu yg tak sesejuk 20 tahun yg lalu...:)

    ReplyDelete
  11. salam kenal..

    cameron highland.. rindunya..tgk foto ats teringat kenangan masa pergi sana 4 thn lepas..>_<

    ReplyDelete
  12. Hmm.. Cameron Highland. Agak kalau ada ole-ole, sila lambungkan ke sini. Hahah.

    ReplyDelete
  13. Dah lebih 10 tahun tak ke sana. Kata org cuaca di sana semakin hari semakin panas, tak macam dulu tidur mlm pakai selimut 6 inci!!

    ReplyDelete
  14. Bagus juga selesai ziarah org kenduri kahwen dapt ke CH. Beli strawbery buat kek best tu fresh betul kan:)

    ReplyDelete
  15. pernah stay kat rosa tu..mahai kan?? tapi ok la..selesa

    ReplyDelete
  16. strawberry tu mengecurkan air liur ku kak :)

    ReplyDelete
  17. Salam ziarah.
    T kasih atas segala sokongan.
    Moga berbahagia dunia akhirat.

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.