25 January 2016

Port Dickson N9

Uhhhh lamanya nak publishkan episod akhir percutian ni
sebabnya..balik dari bercuti saya mengalami batuk yg sangat teruk
sebelum bercuti lagi dah mula batuk2..
tp tak la teruk sangat
sampai sekarang pun batuk masih belum hilang2 lagi

Ok..selepas jalan2 kat Bandar Hilir Melaka
terus ke Klebang
utk cari coconut shake ni
yg dah jadi ikon klebang tu

semasa kami sampai..tak la ramai sangat pelanggannya
so dalam 10 minit dah siap..12 cup..



batuk pun batuk la..
janji dapat minum coconut shake yg super sedap ni

Sampai di PD lbh kurang jam 2 ptg..
panas lit2 kata org Kedah

suami menempah bilik di Sunrise Resort ni
terletak dipantai Teluk Kemang
Tasha dgn muka terpaksa bila diminta posing
depan bilik

waktu senja dipantai
dan waktu pagi sebelum kami bertolak balik

17 comments:

  1. Pemandangan waktu senja yang indah kak...

    ReplyDelete
  2. seronoknya pegi jalan2.. muga batuk sudah semakin baik..

    ReplyDelete
  3. Cantiknya pemandangan di pantai ... :)

    ReplyDelete
  4. Sebab cuaca panas tu yg beli air kena lebih tapi boleh sebabkan batuk. Tapi kalau dah tak minum rugi pulak bukan selalu dpt pergi kan..

    ReplyDelete
  5. Salam. Cantiknya sunset view..sy pon ingat nk pg PD je cuti raya Cina nie tp kene tanya apa kata survey cik abe dan kids dulu :D

    ReplyDelete
  6. musim pns yg melampau nih... mmg kadang blh bt rasa perit tekak n batuk2 kak...

    pns2 layan coconut shake mmg best, batuk ke apa dh lupe dh heheheh

    ReplyDelete
  7. Dah lebih 10 tahun tak ke PD..rindu menikmati suasana senja yang hening..

    ReplyDelete
  8. Kena minum air kosong banyak2 sekarang ni Kamsiah..
    Tambahan musim panas tu yg batuk susah sangat nak elok..
    Tido ajer ke di Teluk Kemang tu Kam..
    Acara mandi manda tak ade ke :)

    ReplyDelete
  9. subhana aalah indah nyer ciptaan allah...seronok sekali sekala bercuti..

    ReplyDelete
  10. tapi, saya dah cuba minum cocunut shake kat Puncak Mutiara... tak le sedap sangat....

    ReplyDelete
  11. syukran yang sangat penting selamat walau ke mana ya K

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.