23 October 2015

Strawberry Farm Genting Highlands




Semasa dalam perjalana pulang dari Pahang minggu lepas
kami singgah berehat sebentar di  Strawberry Farm Genting Highlands ni
Tiket berharga RM8 utk dewasa dan RM5 utk kanak2



buah strawberi yg kecik 2




lavender farm






tersangat lah cantiknya

 
sudut bergambar

Tasha dgn berbagai bentuk kacamata
 


25 comments:

  1. Lamanya tak jejak genting... Dah bertahun dah...

    ReplyDelete
  2. Lamanya tak jejak genting... Dah bertahun dah...

    ReplyDelete
  3. Tak masak lagi buah strawberry waktu tu ye Kamsiah..
    Masih berputik ye..
    Kat sana tak ada tanam sayur2an ke Kam..
    Tak pernah pergi lagi yg di Genting tu..

    ReplyDelete
  4. bestnye....teruja dengan deretan daisy perlbagai warna..roses? nak jugak...mcm nk pergi je sana....hehehe....suka la photobooth dia...simple, tpi menarik....pling rietta suka gmbar last tu...sharp....

    ReplyDelete
  5. Sejak Genting dalam proses Renovate...dah lama tak jejak kaki ke sana. Strawberry farm ni pun belum sampai lagi. Agak menarik juga!

    ReplyDelete
  6. dana pg aritu awal thn rasanyer ke tgh tahun gitu... stoberi tgh beso2 kak... mmg syok memetik hehehhe... tang ngambik gambo pun syok lawo2 gmabar tp nk print mahai skit la hehehhe

    geram ngn bunga2 kt sana...

    ReplyDelete
  7. seronoknya bercuti ke genting...dh lama xkesana...

    ReplyDelete
  8. Dah lama tak ke sana.. tak tahu bila nak pergi lagi.

    ReplyDelete
  9. strawberi belum masak.. klu x boleh petik..

    ReplyDelete
  10. Alahai comel nya.kami tak pernah ke farm sini. Ke genting ada pergi tapi tak singgah sini.

    ReplyDelete
  11. Dah sampai situ nampak bunga hati pun berbunga-bunga kan.
    Anak-anak daralah yg paling ceria.
    Banyak ke memborong pokok bunga?

    ReplyDelete
  12. eh eh... dh macam kat Cameron Highland yer.
    lepas nih boleh terjah Genting Highland plak lah~

    ReplyDelete
  13. Seronoknya..lama tak ke CH..ada reseki Insyaallah hujung tahun

    ReplyDelete
  14. Nostalgia lagi... memang seronok ke sini..

    ReplyDelete
  15. salam kamsiah ..
    cantik gambar2 tu ..
    sedap utk mata menatapi ..

    ReplyDelete
  16. sangat hebay ya di C H tu banyak bunga indahnya tu

    ReplyDelete
  17. dah pulih semula CH tu kan..hari tu ada runtuh ..mybe bukan semua rosak..

    ReplyDelete
  18. Lama dah saya tak gi GH Kak Kam.....sebab tgh ada construction kan atas tu...
    Tp best jugaklah dpt gi Strawbery Farm kat GH, boleh beli Strawbery murah

    ReplyDelete
  19. Mmm...rindu pula kat Cameron Highland...

    ReplyDelete
  20. waa... bestnyee..

    suke tengok gambar2.. cantekkk...

    ReplyDelete
  21. itu seronoknya bila ada anak umur belasan bawa sama berjalan-jalan. mereka tahu menghargai apa yang kita berikan...

    ReplyDelete
  22. yan suka bau lavender..subhanallah..cantiknya

    ReplyDelete
  23. Lavender,mesti wangi je kn kt situ...xpe la cikna hidu glade lavender jerk.....;-)

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.